15 september 2019, reisdag Groningen - La Isla

15 september 2019 - La Isla, Spanje

Om 7 uur gaat de wekker. Peter moet vandaag al vroeg in de buurt van Almere zijn en zet me daar op het station af. Daardoor ben ik lekker vroeg op Schiphol waar ik mijn dochter zou ontmoeten om nog even samen koffie te drinken. Tot mijn grote verrassing zijn al mijn kinderen er. Zo leuk! Even later komen ook ouders van de chromosoom 6 groep me uitzwaaien. Jammer dat Hart van Nederland, getipt door een van de ouders, niet geïnteresseerd was. Veel foto's, goede wensen en omhelzingen later ga ik mijn rugzak inchecken. Daarna moet ik naar een andere vertrekhal zodat we het afscheid nog eens over kunnen doen.

Op naar het inchecken

Op naar de gate en op naar het hervatten van mijn Camino. Best spannend, nu in mijn eentje en heel hard hopende dat mijn enkel probleem niet terug komt.

In het vliegtuig maak ik kennis met José, mijn blablacar chauffeur die 4 rijen achter me zit.
Eenmaal in Bilbao gaat het vlot. Ik heb snel mijn rugzak en José zet me 2,5 uur later af bij het hostel in La Isla waar ik direct aan kan sluiten bij het diner.
Er zijn hier al zo'n 20 pelgrims.

Wel bijzonder om vanuit het vliegtuig en de auto allemaal bekende plekken te zien.

Castro Urdiales

Portugalete

Tot slot nog een hartelijk dankjewel voor alle kaartjes en goede wensen voor een bon Camino, die ik ontving. Ik waardeer dat zeer.

1. Klasien:
    21 september 2019
    Beste Conny.
    Heerlijk om je weer te kunnen volgen op de Camino. Fijn dat je enkel het tot nu toe goed uit houdt.
    Bon Camino en hartelijke groeten.
    Klasien